Godmorgon 2013-04-20,21

 
Hej Bloggläsare
 
Vaknade tidigt denna morgon och kom att tänka på att jag ju inte skrev något inlägg om gårdagens bravader, men det går ju inte världen under för
 
Fick dock piggna till med det snabbaste när frun kom inrusande i köket och sa att fysen i groventren inte varit stängd och att 10 paket nötfärs var upptinat så det var bara att ställa sig vid spisen och steka färs klockan 7 på morgonen. Vilken chockstart på en lugn morgon
 
 
Igår var en dag som gick i grabbarnas tecken eftersom frun och dottern skulle ta sig till Köpenhamn för att se konserten med Justin Bieber och sova över där:-) Att få lite kvalitetstid mor och dotter är säkert inte fel.
De skulle shoppa käka gott och sen konsert låter som en toppenhelg, hoppas kunna få se lite bilder därifrån.
 
 
Så vi grabbar sonen och jag blev kvar hemma, sonen som nu är tonåring ligger ju halv förmiddagen (kan man ju tycka om man själv vaknar vid 5)
 
Passade på att ta ett varmt gott bad under tiden det var tyst i huset, så gott det är för kroppen:-)
 
Dagen har ju flutit på något oerhört och idag jag har minsann gått runt mitt köksbordet idag med hjälp så klart men ändå ett stort kliv framåt: så oerhört skönt att få lämna stolen ett tag.
 
Sonen hade några kompisar hemma här under istort sätt hela dagen så de hjälpte mig med en del praktiska saker, dock är ju deras favoritsysselsättning ps 3 dvs tv spel men när det ä fint väder då ska de ut och härja istället säger jag.
Så under em var de ute och lirade boll med varandra, då när det är så att de börjar vara ute och lira då är sommaren på väg :-)
 
 
Nu var det åter dags för lite träning rullade ut rullstolen i trädgården för att njuta av denna underbara sommardag.
När jag var ute kom en kompis förbi med sin motorcykel för att hälsa på var mycket trevligt och det var inte utan att det kliade i fingrarna att få provköra.
 
Under em ringde jag också till grannen som skulle köra och handla och beställde en pizza och en påse lösgodis till kvällen.
 
Pågen som skulle ha sina kompisar övernattandes här ville ju ha lite snacks och godis som de kunde mumsa till på kvällen, de skulle spela och se en film.
Jag själv gjorde mest vid bloggen på kvällen och svarade lite olika människors inlägg där.
 
När klockan närmade sig halv 10 och jag sa till killarna att nu får ni va tysta och gjorde samtidigt en överenskommelse att de skulle vara i säng senast halv tolv, så nu hoppade jag i sängen.
 
Underbara söndagsmorgon vaknade redan vid 6 för att kravla mig ur sängen vilket inte är helt lätt men det går ju:-)
Eftersom frun inte var hemma så blev ju denna morgonpromenad min och i vilket underbart väder och jag skiner ihop med solen.
 
Är på ett kalasbra humör och pigg och fräch i kroppen. Underbart just love it, så lycklig, så lycklig
Nu efter hundpromenaden är det dags att få frukosten på bordet till tre hungriga tonårsgrabbar, lika bra att ta fram en halv oxe så som dom käkar
 
Hörs senare bloggvänner idag ska jag försöka lägga upp en film där ni ser mig gå något steg
 
Kramar

Kommentarer :

#1: Anonym

Blir glad att läsa att det går framåt för dig. Du är så positiv med så man blir så glad att läsa det du skriver. Ha en bra söndag. Kram carro

Svar: Tack Carro glädjs också oerhört att det går framåt, med det flowet jag är inne i nu så kan man kanske springa milen snart ;-)Och så bra att jag kan göra dig glad genom att bara läsa det jag skriver och att du sen ger tillbaka till mig i form av en go kommentar glädjer mig oerhört
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: jennie

God morgon!!!
Översta fotot e så jäkla bra, glädje både på mun och i ögon. Härliga våren är här....Hoppas du får en toppendag!!!
Kram jennie

Svar: Jag tackar dig Jennie för att du gillar fotot, och vist är det underbart med solens strålar fantastiskt. Hoppas du får en toppendag du oxå och att du snart tittar ut på kaffe som du sagt ;-)
Jörgen Ekeberg

skriven
#3: Marie Roos

Hej Jörgen!! Det är härligt o få läsa om dina dagar med familjen o allt vad det innebär, och att du tar stora steg framåt o att du är glad(ja alla har vi våra dagar såklart). Det är väl snart dags för oss också o komma ut o säga hej, har för mej att Ola har lite o ventilera med dej om, men han har kanske fixar det själv innan. Kram o ha det gott i det UNDERBARA VÅRVÄDRET!!!

Svar: Ja gör det kom ut i em i det fina vädret och invig trädgårdsmöblerna hade varit så skoj
Jörgen Ekeberg

skriven
#4: Anders

Underbart väder och en positiv PJ! :-D

Grymt att du gick runt bordet, starkt jobbat! ;-)

Det var trevligt att träffa dig IRL igår. När du har fått tillbaka styrka och balans så får du ta en tur på hojen. :-P

Hoppas att ni grabbar hittade någon bra film att titta på. :-D

skriven

Kommentera inlägget här :