dagens blogg

tyvärr känner jag mig för trött för att orka redogöra för dagen utan det kommer imorgon bitti istället så ha förtröstan vänner.

ses imorgon och sov gott

Kommentarer :

#1: Anders

Det är lugnt mannen

Svar: Tack Anders känns ju bra att du har förståelse. Jag måste ju lyssna på min kropp
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: Ewa Ejlefur

Hoppas att de tar i det här nu,släpper på sin egen prestige och ser till att patienten(du) får den hjälp som du behöver för ditt tillfrisknande vi betalar dyrt i våra skatter för att ha en väl fungerande sjukvård (vilket jag tycker vi ska) men då vill vi också kunna ta del av den när vi drabbas av sjukdom.Vi ska varken bli kränkta eller nonchalerade av någon som jobbar inom sjukvården.Jag är imponerad över att du orkar ta tag i det.Jörgen glöm inte att lyssna på kroppssignalerna för det var nog lite övermodigt att "promenera " till jobbet. Behöver du hjälp med skjuts någonstans så ser du ju om jag är hemma ring då så skjutsar jag dig, det är inget omak för mig. Kram

Svar: Tack Ewa Du är en klippa att ha som granne det ska du veta, och var inte rädd för att störa om du vill komma in på en kaffe bara plinga på för kaffe finns det alltid här :-)
Och precis som du säger var det kanske lite dumdristigt, men det är så lätt när man känner sig taggad att göra för mycket men det får jag ju lära mig.
vidare tackar jag för din erbjudan om skjuts känns så gott att veta att det finns vänner i sin omgivning som ställer upp
Tack Ewa
Jörgen Ekeberg

skriven
#3: Bodil

Vad ska man säga...du är då en "makalös manick"! Att ta sig så långt för egen maskin var tufft! Jag förstår din känsla...tror jag...längtan efter frihet, att göra som man brukar, ta sig dit man vill, när man vill, är SÅ stark...
Så STARK du är som inte ger dig utan fullföljer dina planer i arbetet med att få rätt vård. Det är oerhört skrämmande att det ska behövas, dock.
Vad bra att läkaren på 104:an reagerade mot behandlingen du fick i Hässlehåla...otroligt... Jag hoppas att läkaren på CSK kontaktar Hässle-läkaren för genomgång av vad som ska gälla för dig, så inte detta upprepas.
Mitt i allt är det märkligt att du hela tiden ombeds att SJÄLV ringa hit och dit för att få rätt vård. Jag förstår en del av det men det borde finnas en sjukvård som innefattar allt detta "administrativa" också, med tanke på hur mycket vi, gemene man, faktiskt betalar i form av skatter etc.
Jag läste i Kristianstadsbladet nyligen om en avdelning som arbetar med att finna rätt diagnos för patienter med diffusa symptom bl a. Dina symptom är ju inte diffusa men kanske kan du vara hjälpt av deras arbete? Bara en tanke...
Ha nu en underbar dag och ha roligt! <3
De varmaste hälsningar till dig och din fantastiska familj
//Bodil

skriven

Kommentera inlägget här :