tidig morgonstund har guld i mun

Godmorgon mina läsare
 
Sitter här i godan ro och surfar runt lite, tänkte skriva ett litet  inlägg så ni har en inblick i vad som sker här i Balsby......
 


Igår så skulle jag ju gjort lite med de uppgifter jag har inför mina kommande studier, men det hanns inte med eftersom jag slappade väldigt mycket  igår:-)
Ägnade mig åt att istället vila sov först en sväng  redan på förmiddagen och sen en lång stund på eftermiddagen. Tydligen behövde min kropp det och då är det ju bara att lyda:-)
 
Grannen här hemma träffade jag som hastigast  ute på gatan och han sade: Har  du varit på radion nu igen?? Jag tittade på han med stora frågetecken, fattade inte riktigt  vad han menade, men sen förklarade  han att jag varit med i radio P4´s förmiddagsprogramm som ett  av de starkaste minnenena från 2013.
Gick in för att lyssna på det i efterhand på webben och det var riktigt roligt  att  höra :-)
 
Att man lyckas beröra människor med ens berättelse över  den resa man gjort är riktigt skoj:-) och att folk uppskattar den gör mig glad, nöjd.
Speciellt omman kan inspirera folk att saker  och ting går att genomföra även om det ser  hopplöst ut  från början.
Vill ni Lyssna på programmet så kolla här http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/303224?programid=3362&playepisode=303224
 
Vill ni höra just mitt klipp så är det ca 35 minuter in i programmet!!!
 
Roligt att bli ihågkommen på detta vis men dethar ju hänt en hel del saker sen dess och det  kommer jag att berätta för Helen den 8 januari då jag åter är inbjuden till att  medverka i hennes programm.
Tiden är 10.30-11.30
 
Idag har jag planer på att åter sticka till Friskis och träna men det kan bli lite stressigt då tösen ska på hoppning på ridskolan så vi får väl se vad som hinns med under dagen.gjorde dock en snabb promenad istället


Vi ska också hinna med att provgöra förrätten under dagen som vi ska ha till kvällens nyårs middag:-)
 
Ska bli underbart att få äta en riktigt  god 3 rätters middag.  Vi firar sedan 10 år tillbaka med samma människor varje år och det känns riktigt bra att veta:-)
Vet att  vi kommer ha havskräftor till förrätt och till huvudrätt blir det vildsvin och efterrätten är fortfarande höjt i dunkelmen lär ju avslöjas under kvällen ;-)
Jag fortsätter dock på den inslagna vägen och tar det  alkoholfria alternativet som jag bestämde mig för förra nyåret. Tänk det har gått ett helt år utan en droppe alkohol och det har fungerat oerhört bra. Jag mår prima över det beslutet, därmed inte sagt att jag någonsin inte skulle ta något men då ska det vara något mycket speciellt tillfälle.
Dock går speciella tillfälle att fira utan alkohol också:-)
 
Passar på att önska Er alla läsare en riktigt skön kväll och ett riktigt gott nytt år...så hörs vi på det nya året
Ps.ta det lugnt med firandet och använd det sunda förnuftet då det gäller raketerna ikväll så vi slipper några tråkigheter Ds.
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: mamma till 3 och mormor till 10

Gott Nytt År.
Detta året kan bara bli bättre............eller hur ?

Kram från Trelleborg.

Svar: Hej
Ja det kan bara bli bättre hela tiden men vist ska 2014 bli ett bättre år än 2013
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: Anders

Tänk att du nu kan promenera 4km med hunden, det är otroligt när man ser tillbaka på året! ;-)

Jag har skrivit det innan, men din hund har varit en stor bidragande del till din snabba förbättring. Självklart också din förstående och supportande familj. :-D

Ett år utan alkohol är bra, har du märkt någon skillnad? :-S

Svar: Hej Anders

Ja hunden har varit en fin hjälp mot att jag ska bli bättre och en förstående familj är ju nyckeln bakom mitt snabba återhämtande
Jörgen Ekeberg

skriven

Kommentera inlägget här :