Gårdagen en hektisk men ack så roligt

Hej alla goa människor
 
Igår var en sån rolig dag ska ni tro. Varför ska jag berätta här för Er även om det är några läsare här som fått veta det redan genom facebook.
 
Igår så var det åter dags att få besöka radio P4 Kristianstad och förmiddagsprogrammet : förmiddag med Helen Persson


Här är länken direkt till programmet och vill ni höra mig så är det en halvtimme in i programmet
 
http://t.sr.se/JHwMlC
 
Jag har ju tidigare besökt henne för att berätta hur min resa från sjukhussängen till dags datum varit. Det skulle bli spännade och se hur dagens direktsändning skulle te sig.
 
Innan jag skulle vara i studion så körde jag ut till min blivande praktik eller arbetstränings plats nämligen wendes gymnasiet och barn och fritidsprogrammet, där jag ska prova min arbetsförmåga med 2 timmar jobb tre dagar i veckan. Ska bli skoj att åter få känna sig behövd utanför hemmets väggar.
 
Var en sjukt skön känsla att få sitta i bilen på väg till en arbetsplats, svårt att beskriva känslan men kan lugnt säga att känslorna svallade över en, av att vara så här långt i min rehab.
 
Men direkt på morgonen när man drack kaffe så kom de första kommentarerna om att man var i morgonens tidning med ett reportage om min resa och hur bra det gått.
Här är artikeln
 
http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article2061180/Tillbaka-till-Balsby-med-snabba-steg.html
 
Riktigt roligt att de vill uppmärksamma min snabba återhämtning.
 
 

Så när jag sedan skulle in i studion för den timmeslånga inslaget var det ju så att jag var rätt så nervös eftersom vi inte direkt avhandlat om vilka frågor som skulle röra sig i programmet. Men efter en stund släppte nervositeten och det bara flöt på.
Så när timmen var över fattade jag inte vart tiden tagit vägen.
 
Den stora överraskningen över dagens besök var ju att i slutet så frågade Helen mig vad de kommande målen var och då svarade jag att jag gärna framöver vill springa 5 km på 30 min och sen efter det en mil på 60 minuter.
Sen i förlägningen så vill jag 2015 kunna springa Göteborgsvarvet.Passade ju på att slänga ut frågan till de som lyssnade om det var någon som skulle kunna tänka sig vara coach för detta äventyr.
 
Döm om min förvåning när Helen får in ett mail från en kille som tidigare jobbat som löptränare och varit med i Landslaget i långdistanslöpning. Han skulle kunna tänka sig detta uppdrag och det bästa av allt är att han bor endast 18 km från mig:-) nämligen i Åhus och hans namn är Mattias Persson.
 
Det är så jäkla skoj detta så jag vet inte min glädjes gränser:-) Har idag haft telefonkontakt med honom och imorgon eftermiddag så ska vi träffas för att lägga upp någon form av planering.
 
Igår kväll var jag och svärmors man Olle  iväg och tittade på en landskamp i handboll mellan Sverige och Spanien som tyvärr Sverige förlorade men det var roligt bara att vara där och se det.
 


 

Kommentarer :

#1: Anders

En bra dag PJ! :-D

Fan vad kul med en löpcoach, då kan du säkert lära dig mycket! :-)

Praktik på Wendes B&F, hoppas att du får vara med Jens Pettersson. En mycket trevlig, rolig och kunnig man. ;-)

Fick se matchen på TV istället, men den var lika bra ändå! ;-)

Trevlig helg PJ! :-D

Svar: En riktigt bra men hektisk dag, blev lite för mycket grejor på en dag så det blev att vila på torsdagen
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: Birgitta

Kul! Grattis och vad bra jobbat! Positiva exempel är toppen att få ta del av :)

Svar: Va roligt att du uppskattar min blogg:-)
Jörgen Ekeberg

skriven
#3: Anonym

vad roligt att läsa hur bra det går för dig! vilken kämpe du är. önskar dig allt gott.
kramar Diana;-)

skriven

Kommentera inlägget här :