Fredagen den 1 mars

Detta är första transporten utanför csk sen jag kom in akut för snart 2 veckor sedan.
En helt fantastisk känsla att komma ut i det vackra vårvädret

Kommentarer :

#1: Eko från förr…

Hejsan Ekeberg! Det var kanske inte på detta sätt man tänkt etablera kontakt med dig igen, nu när vi blivit åter bor i Skåneland, efter 21 år i exil. Vi fick höra talas om ditt öde via gemensamma gamla vänner, vi hittade bloggen och har tittat in dagligen sedan dess. Hoppas att allt är bra i övrigt med dig och att vi kan ses och snacka i kapp +20 år över lite grillat och valfri dryck när du känner för det.

Niklas o Jeanette

Svar: Hej Det var ju inte igår precis, och om det nu är Barkman och Jeanette som skrivit detta, för någon annan Nicklas och Jeanette kan jag inte dra mig till minnes.
Ja var har tiden tagit vägen egentligen.
Jag bor ju i balsby utanför Kristianstad med fru och två barn som är 11 och 13 år. Just nu jobbar jag som behandlingspedagog, men ska börja jobba om två veckor som familjebehandlare. Detta får vi dock skjuta på framtiden men när jag blivit bättre så är tanken att jag ska jobba som det. Samtidigt pluggar jag på universitetet igen till ytterligare en pedagogisk examen. Gör det på 50 % samtidigt som jag jobbar heltid.
Sen är vi kontaktfamilj till en tjej som är 20 år som haft ett trasslig förflutet.
Under en tid i livet så jobbade jag som snickare ca 4 år men råkade ut för en skada 09 då jag slet av muskler och senor genom att ett släp med rivningsvirke slet sig från en bil och jag fick det på mig.
Hoppas vi kan ses någon gång i framtiden då jag blivit bättre i min rehab.
Hoppas vi kan hålla kontakt här igenom eller genom fb
Må så gott
Jörgen
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: Johan

Släpp fångarne loss det är vår....

Svar: Ja det kanske man kan säga i detta fina väder
Jörgen Ekeberg

skriven

Kommentera inlägget här :