2013-06-23

Hej alla läsare
 
Idag har åter varit en dag av sängläge , tyvärr
 
Dagen började vid 6 tiden då jag gick upp för att brygga mitt obligatoriska kaffe, kände mig hyfsat pigg och slök en kopp innan jag rullade ut på en tur med hunden var väl ute ungefär en timme.
 
Så när jag kom tillbaka så var det frukostdags så jag tog fram frukost och käkade. Nu vaknade frun också så vi satt och pratade en stund men jag kände mig trött å jag rullade in i sängen för att vila mig, somnade direkt nästan och sov en timme, underbart.
När jag sedan vaknade igen så tog jag mig ett hett bad med massagen på så blodcirkulationen kom igång i den ömmande ryggen. När jag legat i en bra stund och började likna ett russin steg jag upp och gick direkt över till avslappningsfotöljen och fortsatte med en halvtimmes massage i den. Det är en stor förmån att få låna denna i från företaget promas.
Den ger en riktig massage och man blir alldeles varm i hela kroppen av den, den är fantastisk.
 
Kände att jag hade lite krafter nu så jag satte mig och kammade igenom hundens päls, han är så duktig som ligger alldeles still under tiden man borstar honom. Idag blev det en rejäl hög med hundhår eftersom jag slarvat några dagar med att borsta han.
 
Efter detta så käkade jag lite föratt återigen gå in i sängen för att vila min kropp och mitt huvud.Jag låg en stund och surfade runt på lite olika sidor allt ifrån bilar till hundar efter en stnd drog det åter i ögonen och jag somnade igen. Tydligen är det så att min kropp behöver återhämta sig sen midsommarafton, då vi var bortbjudna. Det tog mer på krafterna än vad jag kunnat föreställa mig, att vara iväg nästan en hel dag det orkar inte mn kropp och definitivt inte att stå för mycket med kryckor.
Så det blir att ta ett steg tillbaka i resan och använda rullstolen igen för att vila min muskulatur.
 
Nu var det eftermiddag och jag låg kvar i sängen i princip tills det var dags för kvällsmat då jag tog mig upp och hjälpte till att grilla.
Vid 19 tiden kom en kompis från jobbet och hälsade på, vi tog en kopp kaffe  och satt och pratade en stund. Trevligt med arbetskamrater som hälsar på som visar att man inte blir helt bortglömd.
 
Nu rullade jag in mig i sängen igen för att vila mig och uppdatera bloggen, sen lär jag inte göra så mycket mer idag.
Får hoppas att dagen imorgon innebär en förbättring av min värk och min trötthet,lite trist att det ska ta sådan energi att åka på något roligt så man ska få betala för det 2 dagar efteråt.
Hoppas även att jag inte ska behöva ta så mycket smärtstillande imorgon.
 
Kramar
Er skrivande vän Jörgen

Kommentarer :

#1: Malin Pålsson

Det har ju ändå gått framåt :)
Kämpa vidare å all lycka till dej och familjen

Svar: Hej MalinSå trevligt att du är inne och läser. Vist har det gått framåt men svårt att trösta sig med det när det går bakåt i ens resa men man får ta det också. Ska vila mig ett tag nu för att återhämta krafter.
Du ger energi när du kommenterar min blogg och hejar på mig
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: Ulrica

Känns som du haft en fin midsommar även om det tar på krafterna. Det är ändå såna här minnen som blir så värdefulla och ta fram när hösten och vintern gör sig påmind.
Stor kram!

Svar: hej ulricaVist hade vi en förtjusande midsommarsafton och vist kommer man ihåg det med glädje men jag ska oxå komma ihåg hur ont jag hade efteråt så jag lär mig ta det i sakta mak framöver
Kramar
Jörgen Ekeberg

skriven
#3: Lena S

Klokt att lyssna på kroppen. :-)
Kram på dej!

Svar: Hej LenaJa jag låter kroppen bestämma hur min vardag ska se ut, vilken känsla som befinner sig hos mig blir mitt tempo för dagen
Jörgen Ekeberg

skriven
#4: Kinna

Var är du ? Saknar dig !!!!!!!!!!

Svar: Har precis återkommit från formsvackan;-) och tack för att du saknar mig betyder jättemycketkramar
Jörgen Ekeberg

skriven
#5: Anders

Får nog testa den där stolen nästa gång jag är hemma hos dig! ;-)

Får se om vi inte ska köpa en hund till nästa sommar, ser ju hur bra du mår av din. Hela familjen måste vara med på tåget och vara intresserade för att det ska fungera. :-D

Svar: Klart du ska testa stolen den är helt suverän. ................. och hund Anders att hela familjen ska vara med på tåget är ju självklart men räkna inte med att barnen är överförtjusta mer än första veckorna sen när regnet står i backen så får ni föräldrar vackert ta hand om den
Jörgen Ekeberg

skriven

Kommentera inlägget här :