Utkast: Jun. 18, 2013

Ni som läser bloggen ofta och återkommande snälla skriv en kommentar i kommentarsfältet det betyder så mycket för mig.

Ni är så goa som gör detta, det innebär energi för mig att fortsätta skriva, och var inte energitjuvar som bara är inne och läser och sen struntar i vilket

Tack underbara läsare

Kommentarer :

#1: Sara

Det behöver väl inte betyda att man struntar i vilket bara för att man inte kommenterar ! Hmm
Och energitjuv ?
Nej nu hänger jag inte med riktigt !

Svar: Hej SaraNä sara det betyder inte att man struntar i den det har du rätt i, men kommentarer ger en energi och utvecklar ens skrivande.
Och det jag menar med energitjuvar är sådana som bara tar och inte ger tillbaka ger en den energi man själv ger.
Vill ju gärna ha någon form av feedback på det jobb man lägger ner det tror jag alla vill ha i varierande grad.
Ingen vill väl göra något utan att man får synpunkter på det???
Jörgen Ekeberg

skriven
#2: Kaffehörnan

Vad trevligt de är sån respons

Svar: Ja vist är det trevligt med kommentarer i sin blogg så man verkligen får veta vad läsarna tycker
Jörgen Ekeberg

skriven
#3: Anneli

Jag tror inte heller du ska se oss som energitjuvar, varenda en som är inne o läser har fått dina ord till sig. Se istället var läsare som en höjdpunkt!

Svar: Hej AnnelieTack för din kloka synpunkt :-) klart jag ska se Er som en höjdpunkt, så fel och negativt av mig att säga så. Där ser man hur bra det är att få kommentarer:-)
Jörgen Ekeberg

skriven
#4: Lotta

Måste säg att jag nog förstår hur du tänkte där, tror inte jag e helt fel på det. du menar inte man ska kommentera allt allt o varje gång men visa att man kommunicerar?? jag känner nog faktiskt så på dom digitala medierna också , så som du säger, att när man märker folk kolla o läser ens status exempelvis på facebook , men aldrig ger kommentarer , aldrig gillar ett enda inlägg man skriver... då går dom bort efter en tid för min del i alla fall. Är man öppen, ibland privat , och ja det väljer man själv, men då vill man kanske ha någon form av respons. Annars känns det kanske lite som en fönstertittare :) jag skriver verkligen icke på alla dina inlägg men försöker emellanåt ge nån syn på saker. med risk för o va en messersmith... som nu :) hehehe . Ha en go dag, idag ska det regna så nu får du låta gräsmattan va o dona inomhus istället :) Kram

Svar: Ja LottaJag tycker det är väldigt bra med respons sen behöver man inte kommentera varje inlägg eller alltid hålla med om det jag skriver, men det är ju roligt om man får uppskattning för den tid man lägger ner.
Sen ska man ju inte se alla som ändå läser och inte kommenterar som energitjuvar som jag felaktigt skrev de kanske ändå väljer att ta till sig ens skrivna ord och uppskattar det i det tysta, eller helt enkelt inte orkar
Jörgen Ekeberg

skriven
#5: Chattis

Hejsan! Gammal Norretullare på särskolan är jag ;-)
Härligt att läsa Din positiva inställning till livet. Vet att Du alltid var på "G" o alltid fanns till för eleverna.

Svar: Hej ChattisDet var inte igår, ja eleverna har jag alltid haft som målsätting att ha i främsta ledet när jag jobbar.
Det är ju så att det är mina kunder och de ska man vara rädd om
Väldigt skoj att du kollat in min blogg och att du ger dig till känna
Jörgen Ekeberg

skriven
#6: Nilla

Förstår dig. Det är alltid trevligt med någon liten kommentar på det man skriver. Även om man kan se hur många som läser inläggen så är det ju roligare med tvåvägskommunikation :D

Svar: Hej Nilla Roligt att du förstår mig, men man kanske inte ska se dom som inte kommenterar som jag gjorde det får jag ta tillbaka.Tvåvägskommunikation och synpunkter på det man skriver är ju grädden på moset liksom.
Trevlig midsommar
Kramar
Jörgen Ekeberg

skriven
#7: Marie

Hej Jörgen
Förstår att det är många tunga saker du får gå igenom, men det är nog svårt att undvika att tänka på vad som hänt en innan i livet, allt hänger liksom ihop, det som hänt tidigare bär man oftast med sig och det påverkar ens mående idag. Jag tror också att man gärna tänker på såna saker när man drabbas av något svårt i livet och det måste vara jättesvårt att liksom koppla bort det och bara tänka på att komma ur situationen man är idag. Tycker det var ett jättekonstigt sätt av psykologen att kräva att du ska vara utan antidepressiva för att träffa henne/honom. Klart du måste få hjälp med att få upp serotonin-halten. Inte hade man sagt till en diabetes-patient t ex, att avstå från sitt insulin? För det kan faktiskt vara så, att serotonin-halten är lika viktig som insulin för en diabetiker. Jag hoppas du kan få en skön sommar och avstå från de människor i den mån det går som är energitjuvar och som du har konflikter med. Du behöver vara lite "egoistisk" och koncentrera dig på människor och saker som gör att du mår bra. Alla lyckönskningar till dig att det ska gå rejält framåt!
Kram från en trogen läsare

Svar: Hej Marie
Vist finns det många saker som påverkar vårt vuxna liv och hur tillfreds vi är med det. Och vist är det lätt att saker och ting dyker upp när ens liv vänds upp och ner då kommer de existentiella livsfrågorna upp i huvudet.
Ja det var konstigt men tror att hon ville att man skulle uppleva terapin fullt ut och inte dämpa smärtan som kan framkomma i terapin med mediciner.
Ja framöver så ska jag fokusera på personer som ger tillbaka känslor och har förståelse för ens sjukdom.
Må så gott ha en riktigt skön sommar
Jörgen Ekeberg

skriven
#8: Gerty

Så att inte kommentera är det samma som att strunta i vad man läser!?
Du lär ju inte få fler läsare eller kommentarer på detta sättet...

Svar: Hej GertySynd om du tog illa upp isf ber jag om ursäkt det var felaktigt att se det som energitjuvar men jag gillar tvåvägskommunikation, men det är ju en bonus. Det viktiga är ju självklart att man läser och kanske tar till sig ett och annat. Men tackar dig för din synpunkt, där ser man hur viktig din kommentar var. Du fick upp ögonen för min felaktighet vilket jag tackar dig för.
Hoppas du får en bra sommar
Jörgen Ekeberg

skriven
#9: Läsare

Du är grym!

Svar: Hej LäsareTackar för ditt värmande ord det glädjer mig att du upplever mig så
Jörgen Ekeberg

skriven

Kommentera inlägget här :